Corona Virus sirom BIH odnosi zivote…


Upoznati smo vec da Corona virus hara sirom planete proteklih sedmica i da je mnogo ljudi izgubilo zivote u borbi sa tim teskim stanjem gripa.
Naime, ono sto je interesantno napomenuti je i to da je porast upotrebe toalet papira uzrokovan strahom od ovog virusa, sto ubrzava metabolizam gradjana koji su brze bolje pozurili u obliznje markete i pokupovali i po nekoliko slepera toalet papira.
Nas sagovornik Nedjo Crnic je za Indigo portal izjavio:
„Digao sam kredit kako bih mogao izgraditi za ovih 10-ak dana montazni objekat od 200-kvadrata koji ce sluziti kao skladiste toalet papira za mene i moju zenu za mjesec mart i april. Ako bude potrebe za prosirenjem, trazicemo od vlade dodatne satore kako bi se osigurali“
undefined

U Bosni i Hercegovini je takodje primjecen porast smrtnosti zivotinja, uzrokovan viskom vremena koji gradjani uglavnom trose na seks i hranu.
U skladu sa tim mnogi prasici, ovce i kokoske bosanskih domacinstava su izgubile zivote hraneci svoje vlasnike kojima je metabolizam ubrzan pa hrane nikad dosta.
Razgovarali smo i sa nasim meteorologom Nebojsom Kustrinovicem i pitali ga, kakve su njegove prognoze u vezi sa aktuelnim virusom.
„Znate, ovo je period velikih promjena, prvih par mjeseci ocekuje se nesto mirnija atmosfera i naizgled bez mnogo promjena, ali krajem godine, racunajte za nekih 9.10 mjeseci, u Klinickom Centru na Paprikovcu moglo bi zavristati i do 3000-5000 novih beba na mjesecnom nivou“ -rekao je Kustrinovic.
Kako navode izvori, Milorad Dodik je vec obezbjedio 12 velikih satora koji ce u tom periodu biti razapeti po parkinzima u krugu bolnice, kako bi gradjani mogli da slave uz bogatu trpezu svako novo rodjenje.
Za tu prigodu je od 175-miliona eura koje je vlada uzela od MMF-a izdvojeno 5.940KM.
Vazno je napomenuti jos da u ovim kriznim vremenima jedino rade lokalne pivare koje gradjane opskrbljuju lijekovima i radnici Beme, kojima je to jedina opcija trenutno da zarade za toalet papir.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s